Royals Next Door

Wanneer koning Bob een kraan vergeet dicht te draaien, veroorzaakt hij een overstroming die zijn kasteel onbewoonbaar maakt. Tijdens de renovatiewerken moeten hij en zijn gezin verhuizen. Voor koningin Caterina is dat de gedroomde gelegenheid om te moderniseren. Het koninklijke gezin – bestaande uit moeder en vader en hun dochters Stella en Molly – neemt zijn intrek in een huis in een doodgewone buitenwijk. Zo willen de royals bewijzen dat ze een gewoon leven kunnen leiden.

Voor prinses Stella is die verhuis het beste wat haar kan overkomen. Ze wil niets liever dan ‘normaal’ zijn en naar een echte school gaan. Toch blijkt helemaal opnieuw beginnen niet gemakkelijk.

Overleven de royals alledaagse dingen zoals de boodschappen doen, een foto ophangen en een gloeilamp vervangen? Ze doen in ieder geval hun best en gooien zich enthousiast maar ook een tikje excentriek in dit avontuur. Het wordt een moeilijke evenwichtsoefening waarin ze het alledaagse moeten rijmen met hun koninklijke tradities en plichten, terwijl de paparazzi wel gretig op de loer liggen. En dan is er nog de koningin-moeder, de grootmoeder van Stella en Molly, die niet erg onder de indruk is van haar nageslacht. Zij is er heilig van overtuigd de royals faliekant de mist zullen ingaan…

PRODUCTIEGEGEVENS
Format: Tv-serie
Genre: 2D en digitale animatiekomedie
Lengte: 52 afl. van 11 min.
Scenario: Veronica Lassensius, Hugh Duffy, Carolyn Hay & Pablo Jordi
Regie: Veronica Lassensius
Productie: Pikkukala, Ink and Light & Lunanime
Met steun van: Het Mediafonds, Screen Flanders & Creative Europe
Release: 2020

Er is een Tax Shelter investering mogelijk op deze productie. Neem contact op met ons voor meer informatie. We bezorgen u graag een simulatie op maat, of komen op uw aanvraag langs voor een vrijblijvende presentatie.