Bullets

TV-Serie, Genre crime series
10 afleveringen van 45′
Fins/Duits/Belgische coproductie

Bedenkers: Minna Virtanen, Antti Pesonen
Schrijvers:
Antti Pesonen & Matti Laine (Bordertown), Kirsi Vikman (Mother of Mine)
Hoofdrollen:
Sibel Kekilli (Game of Thrones, Gegen Die Wand, Die Fremde), Krista Kosonen (The Midwife)
Producenten:
Minna Virtanen (Vertigo, Finland)
Peter Nadermann & Thomas Disch (Nadcon Film, Duitsland)
Jan De Clercq & Annemie Degryse (Lunanime, België)
Shooting België:
oktober 2017

Het volledige Tax Shelter budget werd al opgehaald voor deze productie. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie over onze andere projecten waar u momenteel in kunt investeren. We bezorgen u graag een simulatie op maat, of komen op uw aanvraag langs voor een vrijblijvende presentatie.

Over deze productie:

BULLETS is een psychologische thriller, gedreven door sterke personages, over een uitzonderlijk getalenteerde undercover agente Mari Saari, die gevaarlijk diep in de rollen kruipt die ze vertolkt.

Undercover agente Mari Saari infiltreert in de intieme kringen van Madina Taburova, een ronselaar voor zelfmoordterroristen die naar Finland is afgereisd voor haar laatste missie. De enige manier om een zelfmoordaanslag te verijdelen is dat Mari vrienden wordt met de gevaarlijke Madina. Mari ontdekt echter dat er in plaats van een aanslag een politieke moord wordt beraamd…

BULLETS speelt zich af in Helsinki, vlakbij de Russische grens; een stad van spionnen, een historische toegangspoort tussen oost en west. Deze nabijheid met Rusland voedt de verhaallijn met exotisme en gevaar.

BULLETS wordt geproduceerd door het Finse productiehuis Vertigo, het Duitse Nadcon Film en Lunanime. In Finland is de reeks al verkocht aan de commerciële zender MTV3 en het VOD-platform Elisa. Het verhaal speelt zich voor een deel af in Brussel. Verder vertaalt het Belgische aandeel zich in een 20-tal draaidagen op eigen bodem, en een Belgische crew.